Followers

Friday, February 18, 2011

Korea & korea!!!

Assalammualaikum...
jom kita layan
KOREA!!!
at ntv 7...


FULL HOU
SE!!!
jom layan..mungkin dh ada yg su
dah tengok..
tapi xrugi kalau tengok l
agi!!!!
ahhhhhh layannnn.....



dah ketagih youuuuuuu...
sehari xtengok ku rasa resah gelisah xmenentuuuu...
aahhh tolonggggg....



7 comments:

  1. hahahahha...samalah kita cda....
    kalau petang jam 3..layan philipina pula...hihihihi

    ReplyDelete
  2. ko pun same ke ayu...ingat aku jek...
    tp kn bnyk tertinggal,lg2 yg mula2..
    sanggup aku tengok kt youtube ko..haha..

    ReplyDelete
  3. ha tu la...dr dlu suoh lyan korea tak mau...kan dah kene sampuk..haha

    ReplyDelete
  4. ct odah...
    dah jadi masaalah besau tauuuuu...aaaaarrrggg
    tolonggggggg!!!!!

    ReplyDelete
  5. Lya Colours
    hmmmmm xminat eh..xpelah ye,,
    dh tu hang minat citer ape ek??,haaaa
    hindustan ehhh..hehehe

    ReplyDelete
  6. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete