Followers

Wednesday, August 3, 2011

kek span.

selamat menyambut bulan ramadhan ye..
salam kembali dari menyepi b
erblogger,haha..
citer pasal kek span ni,ada sejarah ta
u,sejarah dihari pertama
aku menyambut puasa..test punya test sampai dua kali tauuu..
wakakakakaka...sabojelahh..
apepun kali ke 3,menjadi...huiii
suka gilerrrr..
terima kasih lya clours..
menjadi gak akk buat kek s
pan ni akhirnya..


orang baru belajar buat,xlah cntik sangat rupe keknye...hehe
yg penting dh berjayaaaa....tq lya.....

8 comments:

  1. hui cepatnye dia comment...lya buruk sikit r rupa dia lya,hahaha..
    bayangknlh yg ke 3 kali baru berjaya buat tau..pehhh.

    ReplyDelete
  2. eh apesal tak anta kat umah ni...hehe

    ReplyDelete
  3. sedap tu wak...mintak sikit...hehehehe

    ReplyDelete
  4. Hi C-Dah, this coming to you from Canada. love your cakes.
    I think lima keping with iced coffee will do me fine, ha ha.
    I suka the green colour.
    Have fun and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  5. Hello Blogger!
    Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. Советую- индивидуалки Екатеринбург анал 50x50 pertama
    aku menyambut puasa..test punya test sampai dua kali tauuu..
    wakakakakaka...sabojelahh..
    apepun kali ke 3,menjadi...huiii suka gilerrrr..
    terima kasih lya clours..
    Страстная и нежная, с удовольствием приглашу в гости заскучавшего состоятельного господина. Есть очень сексуальная подружка!!!

    ReplyDelete