Followers

Sunday, June 14, 2009

AWARD SULUNG.

First time dpt award...:):)
10q bebanyak kat sha89...
truja sangat2 coz ad gk yg sudi bg award.
10q..10q..10q..10q..mmmuuuuaaaahhhh!
"award nie akk nk letak kt dlm bilik leh tak?"hehehe..
sha kenakn praturan,so akk pn nk wt praturn gak lah..


*Peraturan.

  • Kena letak award ini di blog(xkan nak letak kat dlm almari kot).
  • Bagi award ini kepada blogger yg rapat dengan anda @ yg anda suka @ yg anda minat @ yg anda senangi @ yg sntiasa memberi inspirasi kpd anda.
  • Memberitahu kpd penerima award ini dengan memberikan komen diblog mereka.

*Award ini diberi kepada:

  1. shida
  2. yatie
  3. nek penn
  4. eMBuN mALaM
  5. nia
  6. tok sha juga..hehehe.

Hai teman2 baruku!!sudilh kiranye terima award dariku ini..

"sha..akk adjst ckit peraturan tuu..:-)"

"Untuk sha juga...."

5 comments:

  1. ohhh..[ttup mlut gaya terharu] hehe :)

    thanks akk trime award ni...dan thanks skali lg sbb bg award tu kat sha hehe...

    Klau akak terharu...sha 10 kali lg terharu ;)

    muahhh2 kat akak idah :)

    ReplyDelete
  2. amboi cepatnye dia tengok..
    hakhakhakhak(gelak besar)..

    mmmuuuuaaahhhh3...tok sha.

    ReplyDelete
  3. hai...
    cemana nak amik award ni? :)

    ReplyDelete
  4. salam...mekacih, yatie dah tepekkan kat belah kiri blog yatie....tk sempat nak bg kat kwn2 lagi.....tapi dah amik yer.

    ReplyDelete
  5. nen penn,
    nk ambk award tu eh,
    ok klik kt award tu(kanan tetikus)ps tu klik kt propeties,nnt kuar URL copy ps tu g kt creat blog,add image n klik kt URL(paste)ps tu upload image..t kuar lh award tu..klau x leh t tnye ok.

    yatie,
    kasih d trima..:)
    janji dah ambik...

    ReplyDelete